Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Melyek azok a lépések, amellyel megvehetek egy terméket?

5 egyszerű lépés és könyvét már postázzuk is Önnek!

Szeretne megvenni egy vagy több terméket? Megmutatjuk a vásárlás általános menetét, a kiszállítás és a fizetés módját.

A vásárlás részletes menete, annak lépései:

  • Termék részletes adatlapján állva Kosárba gombra klikk
  • Az oldalon felbukkannak alul: Kosár frissítése, Kosár törlése, Pénztár: ha a kosarában minden rendben, akkor klikk a Pénztár gombra
  • Számlázási illetve szállítási adatok megadása után a Tovább gombra klikk
  • A szállítás módjánál választhat: Személyes átvételnél a megrendelő befárad a könyvért címünkre, melyről e-mailes értesítést kap; a Kézbesítéskor történő fizetés a futárszolgálat díját tartalmazza, a Postai küldemény választásával postán kapja meg a terméket, árát pedig a csomagban kiküldött csekken fizetheti be; a Külföldi szállítás nem magyarországi kiküldési címre történő díjszabást tartalmazza, országtól és súlytól függő árban. A megfelelő helyen kicsi körre klikk, majd jobb oldalon, alul a tovább gombra klikk
  • Ha egyetért, tegyen az "Elfogadom a vásárlói feltételeket" négyzetbe pipát, majd jelölje ki a Vásárlás most gombot.

Ezzel az 5 egyszerű lépéssel Ön megrendelte a kiválasztott terméket.

A termék megrendeléséről elektronikus levélben visszaigazolást kap. Ha 24 órán belül nem kap ilyen tartalmú levelet, vagy a visszaigazoló e-mailben látott adatok nem megfelelőek, kérjük, jelezze ezt a lilli(@)ccsi.hu címen.

Főoldal | Sitemap